Aceasta poveste a inceput din convingerea noastră profundă că o alimentație sănătoasă și un stil de viață echilibrat aduc bucurie și prosperitate în viața noastră.

Totul a început acum 10 ani, în septembrie 2013, când am deschis cu emoție și entuziasm prima noastră "Căsuță cu Sănătate" în  orașul Târgoviște. Acest magazin fizic a fost de la inceput dedicat în exclusivitate produselor naturale, bio și convenționale, care să ofere beneficii palpabile sănătății noastre.

După 5 ani, am simțit nevoia de a deschide o a doua "Căsuță cu Sănătate" într-o altă zonă a orașului, astfel încât să fim cât mai aproape de comunitatea noastră de târgovișteni. Astfel, am avut ocazia de a ne extinde cercul de prieteni și de a ne apropia și mai mult de clienții noștri loiali, care au devenit între timp și prieteni de suflet ai "Căsutei cu Sănătate ".

Astăzi, la aniversarea a 10 ani de la inaugurarea primei Casuțe cu Sănătate, simțim aceleași emoții ca și atunci, deoarece ușa casuței noastre se deschide acum pentru toți iubitorii de alimentație sănătoasă din întreaga țară, nu doar pentru cei din orașul nostru drag. Suntem bucuroși și emoționați să împărtășim experiența noastră cu voi nu doar în mediul fizic, ci și online. Ne-am dorit să extindem comunitatea noastră de prieteni și să oferim produsele noastre dincolo de granițele orașului nostru prin intermediul acestei Căsuțe cu Sănătate virtuale.

Cu experiența acumulată de-a lungul anilor, selectând cu grijă o gamă variată de produse benefice pentru sănătate și relațiile solide construite alături de partenerii noștri, suntem încrezători că putem oferi cel mai bun sortiment la un preț corect. Credem cu tărie că vom continua povestea noastră într-un mod frumos și vom împărtăși împreună cele mai bune produse, cu un impact pozitiv asupra sănătății. Acestea sunt produsele pe care le consumăm și noi, echipa "Căsutei", cu mare bucurie și încredere.

Un alt aspect pe care îl promovăm este sprijinirea producătorilor autohtoni, și suntem mereu deschiși pentru noi colaborări cu parteneri care împărtășesc aceeași pasiune pentru produsele naturale și benefice sănătății.

Echipa noastră dedicată este mereu pregătită să vă ofere asistență și consultanță în alegerea celor mai bune produse pentru voi. Ne străduim să vă oferim o experiență de cumpărături plăcută și convenabilă, cu livrare rapidă și servicii excelente.

Mai mult decât un simplu magazin online, Căsuța cu Sănătate își propune să fie sursa voastră de inspirație și informații pentru un stil de viață sănătos. Pe blogul nostru veți găsi articole utile, rețete delicioase și sfaturi practice pentru a vă păstra sau chiar îmbunătăți sănătatea.

Vă invităm cu drag să descoperiți magazinul nostru online și să vă alăturați comunității noastre de iubitori ai sănătății!

Echipa Căsuței cu Sănătate