Filtre active

Extract de Iederă Bio 10 ml

Iedera conține substanțe drenante și de intensificare a microcirculației, extractul este conceput pentru produse de îngrijirea pielii cu aspect de coajă de portocală, îngrijirea conturului ochilor, în produse de slăbire cu activitate stimulatoare.

Extract de Gingko biloba 50 ml

Recunoscut pentru menținerea calității și aspectului sănătos al pielii, exercită o serie de beneficii cum ar fi protecția antioxidantă, reducerea impactului radicalilor liberi, calmare și regenerare cutanată. Este o alegere bună pentru formulările anti-îmbătrânire, de siluetă, tonifiere și modelare corporală.

Extract de Castan sălbatic 50 ml

Bogat în escină, flavonoide, taninuri și aminoacizi, utilizat în mod tradițional în tratamentul insuficienței venoase. Prezintă o activitate antiinflamatoare, venotonică și astringentă, ideală pentru tratamentele de remodelare corporală, anticelulitică, circulație deficitară, vene de păianjen, picioare obosite și aplicații anticupoase.

Extract de Tătăneasă 50 ml

Folosit în mod tradițional pentru repararea pielii, oferă beneficii calmante, antiinflamatoare și anti-îmbătrânire, ajută la combaterea afecțiunilor cutanate, revigorează pielea obosită și îmbătrânită. Este adecvat pentru diverse tipuri de formulări cosmetice, aplicații pentru îngrijirea părului și a pielii.

Extract din Paducel, Vasc si Urzica 200ml

Indicatii: tonic cardiovascular, ajuta pacientii cu hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie, cu tulburari de ritm cardiac. Imbunatatirea circulatiei sanguine, imbunatatirea functiilor sistemului cardiovascular.

Pentru o mai mare eficienta recomandam asocierea cu Ceaiul Cardioplant sau Ceaiul Reglator tensiune.