Filtre active

Granola Cu Caju, Banane, Caise 300 g

Bucură-te de granola plină de textură, fără zahăr adăugat sau ulei de palmier, făcută cu iubire chiar în București. Dintre cele 3 arome de granola produse de prietenii nostri de la Ohvăz, aceasta este cea mai puțin dulce, dar este cea mai crunchy și satisfăcatoare. 

Granola cu Alune de Pădure și Mere | Vegan 300 g

Granola este unul dintre acele alimente uimitoare ce pot fi atât sănătoase, cât și decadente în același timp. Este perfectă pentru micul dejun, servită cu iaurt sau în combinație cu alte ingrediente preferate. Aceasta aroma este puțin dulce, are o textura medie si este usor parfumata. In reteta vei gasi ananas proaspat care este livrat zilnic, apoi este pregatit de echipa prietenilor de la Ohvaz, iar in final este copt pana devine rumeniu.

Granola Cu Ciocolata si Merisoare 300 g

Bucură-te de micul dejun cu granola Ohvăz plină de ciocolata și merișoare! Am testat toate 3 aromele de granola, iar aceasta pare sa fie cea mai apreciata. Poate de la aroma de scorțișoară, poate de la ciocolata belgiană, cert e că aceasta rețetă a primit note maxime de la toți prietenii și cunoscuții noștri. Iar lista de ingrediente este cât se poate de simplă.

Ca de obicei: fără zahăr adăugat, chimicale dubioase sau conservanți! . Vezi fix ceea ce găsești în pungă, nu povești. Și ne bucurăm să zicem că am fost foarte generoși cu ingredientele premium.