Bine ați venit la magazinul nostru online! Prin accesarea și utilizarea serviciilor noastre și prin plasarea unei comenzi de produse, sunteți de acord să respectați și să fiți supuși acestor termeni și condiții. Magazinul nostru online vinde produse exclusiv pe piața din România.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro).

Site-ul Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro). este operat de societatea S.C. SET UP SELLING S.R.L., cu sediul in Valea Voievozilor, Comuna Razvad, Judeteul Dambovita, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J15/881/2016 cu CIF RO36447507.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro)., utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro). in urmatoarele scopuri:

- Stabilirea contactului cu clientii;
- Prelucrarea comenzilor;
- Participarea la concursuri, promotii;
- Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
- Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro) si a tertilor cu care Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro). are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro)., privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro). nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro)..

Site-ul Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro). este operat de societatea S.C. SET UP SELLING S.R.L., cu sediul in Valea Voievozilor, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J15 /881 /2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Informații generale:

1.      Accesarea și utilizarea site-ului nostru web este permisă doar persoanelor care îndeplinesc criteriile de vârstă, magazinul nostru online își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să citiți periodic termenii și condițiile pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

2.      Comenzile și plățile: plasarea unei comenzi pe site-ul nostru web presupune acceptarea prețului și a descrierii produsului. Plata se poate face prin card de credit/debit sau prin plata ramburs si/sau alte metode acceptate de magazinul nostru online. Toate prețurile afișate pe site-ul nostru includ TVA și alte taxe aplicabile.

3.      Livrarea și transportul: magazinul nostru online face livrări exclusiv în România. Livrarea se face prin intermediul unui curierat rapid sau alte metode de transport disponibile. Costul livrării este indicat în momentul plasării comenzii și poate varia în funcție de destinație și greutatea pachetului. Timpul de livrare poate varia în funcție de destinație și poate fi afectat de situații neprevăzute cum ar fi condițiile meteorologice sau blocajele rutiere.

4.      Returnarea produselor: in cazul în care sunteți nemulțumit de produsele primite, puteți să le returnați în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Produsele returnate trebuie să fie în stare perfectă, neutilizate și să aibă toate accesoriile și ambalajul original intact. Costul returnării produselor este suportat de către client.

5.      Confidențialitatea și protecția datelor: magazinul nostru online respectă confidențialitatea și protecția datelor dumneavoastră personale. Informațiile colectate sunt utilizate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate și pot fi utilizate pentru a vă furniza informații despre produsele noastre și serviciile noastre.

6.      Litigii și legile aplicabile: acești termeni și condiții sunt guvernate de legile din România și Uniunea Europeană. Orice litigiu care poate apărea în legătură cu acești termeni și condiții va fi soluționat prin intermediul unui organ capabil.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro). nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro)., utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro). sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro). isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Casuta cu Sanatate (www.casutacusanatate.ro). in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@casutacusanatate.ro.

Link-uri utile: ANPC