Filtre active

Mix pentru painea brutarului, cu crusta,...

Pâinea țărănească Backer cu crustă s-a obținut în urma îmbunătățirii rețetei de pâine țărănească Demeter. Această pâine este mai crocantă, gustul proaspăt se păstrează chiar și în a treia zi fiind suculentă. Acest produs nu conține adaosuri, este fără gluten, vegan, vegetarian, fără lactoză și fără adaos de zahăr. Pâinea are un miez aerisit și crusta se datorează făinii de secară și de grâu, fiind un produs calitativ certificat Demeter iar modul de preparare nu este unul complicat, fiind simplu de pregătit și obținut.

Mix pentru paine din ovaz integral, fara gluten...

Mix pentru paine din ovaz integral FARA GLUTEN - rapida si usor de preparat! Se adaugă doar apă și drojdie.
Pentru aproximativ 850 g de pâine

Ca paine integrala, painea noastra de ovăz fără gluten este bogată în fibre, precum și deosebit de ușoară și suculentă.

Această pâine de ovăz robustă cu fulgi de ovăz bio și făină de orez integrală de la Bauckhof Mühle este o pâine clasică cu drojdie integrală. Asigurăm o calitate fără gluten cu analize extinse în laboratorul fabricii. Fiecare lot de ovăz este verificat de mai multe ori de la câmp la pungă. Dacă sunteți sensibil la gluten, o dietă fără pesticide este deosebit de importantă și contribuie la ameliorarea generală.