Ceapa fulgi, 75g

Ingrediente: ceapa fulgi deshidratata

  Transport gratuit Curier

La comenzi mai mari de 225 Ron

  Curier standard 17 lei / Easybox 11 lei

Pentru comenzi mai mici de 225 Ron

  Retur produs

Posibilitate de returnare in 14 zile

Fulgii de ceapă deshidratați pot fi folosiți pentru a adăuga o notă aromată și crocantă mancarurilor sanatoase. Aceștia pot fi presărați peste salate pentru a oferi un gust ușor de ceapă și o textură crocantă. De asemenea, pot fi utilizate în supă sau ciorbă pentru a adăuga savoare, fără a adăuga calorii semnificative. Fulgii de ceapă deshidratați pot fi adăugați și în omlete sau în preparate din ou, pentru a le oferi un gust bogat și o textură crocantă. 

Atentie! Ambalat intr-o fabrică unde se procesează SOIA, CEREALE CARE CONTIN GLUTEN, TELINA, MUSTAR, SUSAN, ARAHIDE SI ALTE FRUCTE CU COAJA LEMNOASA. 

Tara de origine: India

A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. După deschidere sigilati punga prin presare pentru a putea folosi ulterior in cele mai bune conditii si cantitatea neutilizata initial. 

CS38631-75

Informatii suplimentare

Energie kJ / kcal
1458kJ/391 kcal
Grasimi (g)
0.46
din care, acizi grasi saturati (g)
0.07
Glucide (g)
83.45
din care, zaharuri (g)
37.41
Proteine (g)
8.9

Reviews (0)

16 alte produse in aceeasi categorie:

Anason seminte, 150 g - Casuta cu Sanatate

Semințele de anason sunt folosite în bucătărie ca mirodenie și au un gust distinct de anason. Ele pot fi adăugate în copturi, biscuiți, pâine sau în preparatele de patiserie pentru a oferi o notă de arome și un gust caracteristic. De asemenea, semințele de anason sunt folosite pentru a prepara ceaiuri și infuzii cu proprietăți digestive și aromatizante. Pot fi măcinate sau utilizate întregi, în funcție de preferințele culinare.

Caju crud - Casuta cu Sanatate

Caju, un tip de nucă de origini tropicale, are numeroase beneficii pentru sănătate. Este o sursă excelentă de proteine, fibre și grăsimi sănătoase, care pot ajuta la menținerea senzației de sațietate și la reglarea nivelului de zahăr din sânge. De asemenea, caju conține vitamine și minerale esențiale, precum vitamina K, cupru, magneziu și fier, care susțin funcția imunitară, sănătatea oaselor și circulația sanguină. Consumul moderat de caju poate contribui la reducerea riscului de boli de inimă, reglarea tensiunii arteriale și menținerea unei diete echilibrate.