Piper alb boabe, 70g

Ingrediente: piper alb boabe

  Transport gratuit Curier

La comenzi mai mari de 225 Ron

  Curier standard 17 lei / Easybox 11 lei

Pentru comenzi mai mici de 225 Ron

  Retur produs

Posibilitate de returnare in 14 zile

Piperul alb este o specie de piper cu boabe albe, care poate fi folosit în bucătărie pentru a adăuga arome și gust .Iată cum puteți utiliza piperul alb:

Condiment: Piperul alb măcinat este un condiment versatil, utilizat pentru a adăuga gust și arome într-o varietate de preparate, cum ar fi  pește, legume, sosuri, supe și tocănițe.

Aromatizarea uleiului sau oțetului: Puteți crea uleiuri sau oțeturi aromate adăugând boabe de piper alb în ulei de măsline sau oțet. Acest amestec poate fi folosit pentru a adăuga arome preparatelor culinare sau pentru a face dressing-uri pentru salate.

Conservarea: Boabele de piper alb pot fi folosite în rețete de murături sau marinade pentru a adăuga o notă picantă și arome complexe legumelor sau cărnii conservate.

Prepararea mixurilor de condimente: Boabele de piper alb pot fi utilizate în mixuri de condimente pentru a adăuga arome și gust în preparatele culinare, cum ar fi curry sau rub-uri pentru grătar.

Piperul alb are un gust mai subtil și mai delicat decât piperul negru și este apreciat pentru capacitatea sa de a adăuga arome fără a modifica vizual aspectul preparatelor culinare. Cantitatea de piper alb necesară într-o rețetă poate varia în funcție de preferințe, dar este important să-l utilizați cu moderare, deoarece are un gust picant. Piperul alb se poate folosi măcinat sau sub formă de boabe întregi, iar prospețimea este esențială pentru a-i păstra aromele.

Atentie! Ambalat intr-o fabrică unde se procesează SOIA, CEREALE CARE CONTIN GLUTEN, TELINA, MUSTAR, SUSAN, ARAHIDE SI ALTE FRUCTE CU COAJA LEMNOASA. 

Tara de origine: Vietnam

A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. 

CS73797-70

Reviews (0)

16 alte produse in aceeasi categorie: