Enibahar macinat, 150g

Ingrediente: enibahar macinat

  Transport gratuit Curier

La comenzi mai mari de 225 Ron

  Curier standard 17 lei / Easybox 11 lei

Pentru comenzi mai mici de 225 Ron

  Retur produs

Posibilitate de returnare in 14 zile

Enibaharul, este un condiment aromatic care poate fi folosit pentru a condimenta mâncărurile asiatice, cum ar fi curry sau fripturi. De asemenea, enibaharul este un ingredient potrivit pentru a adăuga aromă băuturilor, cum ar fi ceaiul sau cocktailurile, oferindu-le un gust exotic. Este folosit și în compoziția unor amestecuri de mirodenii, cum ar fi cele pentru prăjituri sau pentru sosuri, pentru a oferi o notă distinctă de aromă. Enibaharul are potențial terapeutic, fiind folosit în medicina tradițională pentru a calma disconfortul gastrointestinal, datorită proprietăților sale carminative. Acest condiment adaugă o notă exotica preparatelor culinare sănătoase și poate aduce beneficii suplimentare pentru sănătate.

Atentie! Ambalat intr-o fabrică unde se procesează SOIA, CEREALE CARE CONTIN GLUTEN, TELINA, MUSTAR, SUSAN, ARAHIDE SI ALTE FRUCTE CU COAJA LEMNOASA. 

Tara de origine: Mexic

A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. După deschidere sigilati punga prin presare pentru a putea folosi ulterior in cele mai bune conditii si cantitatea neutilizata initial. 

CS16795-150

Informatii suplimentare

Energie kJ / kcal
1823kJ/434 kcal
Grasimi (g)
8.6
din care, acizi grasi saturati (g)
2.3
Glucide (g)
72.2
din care, zaharuri (g)
42.3
Proteine (g)
6
Sare (g)
0.09

Reviews (0)

16 alte produse in aceeasi categorie:

Fasole verde Mung 500g - Casuta cu Sanatate

Consumul de fasole mung verde aduce numeroase beneficii pentru sănătate, datorită conținutului său bogat în nutrienți precum proteinele, fibrele și numeroase vitamine. Această leguminoasă poate contribui la îmbunătățirea digestiei, controlul nivelului de zahăr din sânge și menținerea sănătății inimii. De asemenea, fasolea mung verde este o sursă excelentă de antioxidanți, susținând sistemul imunitar și protejând celulele împotriva stresului oxidativ.