Enibaharul, este un condiment aromatic care poate fi folosit pentru a condimenta mâncărurile asiatice, cum ar fi curry sau fripturi. De asemenea, enibaharul este un ingredient potrivit pentru a adăuga aromă băuturilor, cum ar fi ceaiul sau cocktailurile, oferindu-le un gust exotic. Este folosit și în compoziția unor amestecuri de mirodenii, cum ar fi cele pentru prăjituri sau pentru sosuri, pentru a oferi o notă distinctă de aromă. Enibaharul are potențial terapeutic, fiind folosit în medicina tradițională pentru a calma disconfortul gastrointestinal, datorită proprietăților sale carminative. Acest condiment adaugă o notă exotica preparatelor culinare sănătoase și poate aduce beneficii suplimentare pentru sănătate.
Atentie! Ambalat intr-o fabrică unde se procesează SOIA, CEREALE CARE CONTIN GLUTEN, TELINA, MUSTAR, SUSAN, ARAHIDE SI ALTE FRUCTE CU COAJA LEMNOASA.
Tara de origine: Mexic
A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui.