Chimion macinat 150g

Ingrediente: chimion macinat

  Transport gratuit Curier

La comenzi mai mari de 225 Ron

  Curier standard 17 lei / Easybox 11 lei

Pentru comenzi mai mici de 225 Ron

  Retur produs

Posibilitate de returnare in 14 zile

Chimionul măcinat este un condiment versatil care poate fi folosit pentru a adăuga aromă și savoare. Poate fi utilizat în amestecurile de mirodenii pentru condimentarea  legumelor la grătar sau la cuptor. De asemenea, este un ingredient excelent pentru orez, pilafuri, supe sau tocănițe, adăugând o notă distinctă de arome și un gust bogat. Chimionul măcinat poate fi folosit și în hummus, salate, sosuri pentru paste sau preparatele din legume, contribuind la obținerea unor feluri de mâncare sănătoase și pline de savoare. Este important să-l folosiți cu măsură, deoarece are o aromă puternică și poate să domine preparatele culinare dacă este adăugat în exces.

Atentie! Ambalat intr-o fabrică unde se procesează SOIA, CEREALE CARE CONTIN GLUTEN, TELINA, MUSTAR, SUSAN, ARAHIDE SI ALTE FRUCTE CU COAJA LEMNOASA. 

CS27559-150

Reviews (0)

16 alte produse in aceeasi categorie:

Anason seminte, 150 g - Casuta cu Sanatate

Semințele de anason sunt folosite în bucătărie ca mirodenie și au un gust distinct de anason. Ele pot fi adăugate în copturi, biscuiți, pâine sau în preparatele de patiserie pentru a oferi o notă de arome și un gust caracteristic. De asemenea, semințele de anason sunt folosite pentru a prepara ceaiuri și infuzii cu proprietăți digestive și aromatizante. Pot fi măcinate sau utilizate întregi, în funcție de preferințele culinare.