Melatonin Forte 30 cps, 10 mg

Ultra Strength Formula. Prevenirea tulburărilor de somn și întărirea imunității. 10 mg melatonină/cps, 30 capsule

  Transport gratuit Curier

La comenzi mai mari de 225 Ron

  Curier standard 17 lei / Easybox 11 lei

Pentru comenzi mai mici de 225 Ron

  Retur produs

Posibilitate de returnare in 14 zile

De ce să alegi acest produs:

 • Supliment alimentar cu 10 mg de melatonină/capsulă.
 • Concentrație ridicată, pentru efect puternic.
 • Reduce tulburările de somn.
 • Micșorează timpul necesar adormirii.
 • Asigură un somn odihnitor și de durată.
 • Contribuie la întărirea sistemului imunitar.
 • Susține sănătatea creierului și reducerea stresului.
 • Diminuează manifestările generate de diferențele de fus orar.
 • Potrivit și pentru vegetarieni și vegani.
 • Fără gluten, soia, lactoză, arome sau îndulcitori.

Ce conține Melatonin Forte 10 mg?

 • Melatonină – 10 mg**.
 • Celuloză microcristalină (agent de încărcare)*.
 • Capsulă vegetală: hipromeloză*.

Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu sau îndulcitori artificiali! Proveniență: *UE; **Non-UE.

Cum se administrează Melatonin Forte 10 mg?

 • Adulți: câte 1 capsulă/zi, seara, cu o jumătate de oră înainte de culcare, sau conform recomandării specialistului.

Atenționări:

 • Produs nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.
 • La unele persoane pot apărea reacții adverse (dureri de cap, somnolență diurnă, stări depresive de scurtă durată, crampe stomacale, amețeli, iritabilitate) după consumul unor doze crescute de melatonină. Reducerea dozelor sau întreruperea administrării determină dispariția acestor manifestări.
 • Melatonina poate determina reducerea reflexelor conducătorilor auto sau ale persoanelor care manipulează utilaje în primele 5 ore de la utilizare.
 • Reducerea dozelor sau întreruperea utilizării determină dispariția manifestărilor neplăcute.

Condiții de păstrare: În ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma, de preferință, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj (a se vedea Exp și Lot de pe capac).

Melatonin Forte, aceleași beneficii ale melatoninei într-o doză mai mare, pentru un somn lung și odihnitor

Melatonin Forte 10 mg este un supliment alimentar cu melatonină în doză terapeutică – 10 mg/cps.  Melatonina este un hormon produs de glanda pineală în absența luminii, fiind expresia chimică a perceperii întunericului de către organism. Melatonina este cunoscută și ca „hormonul somnului“ sau „hormonul întunericului“, lumina inhibând eliberarea melatoninei. Producerea de melatonină de către glanda pineală are ca efect un somn de calitate, scurtarea debutului acestuia și creșterea timpului total de somn. Însă melatonina face mai mult decât atât!

Cum te ajută produsul Melatonin Forte 10 mg?

 • Întărirea sistemului imunitar.
 • Prevenirea infecțiilor virale și bacteriene.
 • Protecție antioxidantă.
 • Reducerea inflamației cronice.
 • Reducerea tulburărilor de somn.
 • Îmbunătățirea calității somnului.
 • Reducerea timpului necesar adormirii.
 • Sănătatea creierului și reducerea stresului.
 • Sănătatea inimii și sistemului gastrointestinal.
 • Reducerea agitației și anxietății asociate menopauzei.

Melatonina: ajutor natural pentru inducerea somnului!

Creierul nostru începe să secrete melatonină seara, în jurul orei 21.00. Prin creșterea secreției de melatonină, corpul percepe că se apropie ora de culcare. Secreția de melatonină depinde de cât de multă lumină absoarbe corpul, cu alte cuvinte dacă ne expunem la lumină seara, corpul nu mai secretă melatonina în mod corespunzător. Dacă ne uităm la televizor sau dacă folosim telefonul înainte de culcare, vom avea probleme cu somnul. Lumina emisă de dispozitivele electronice afectează producția de melatonină. La modul ideal, ar trebui să nu ne mai uităm la televizor și să nu mai folosim telefonul cu cel puțin o oră înainte de culcare, pentru a stimula producția de melatonină și a menține ritmul circadian.

Administrate cu o oră înainte de culcare, suplimentele cu melatonină ajută la îmbunătățirea calității somnului, scurtarea debutului acestuia, creșterea timpului total de somn și reducerea timpului necesar trezirii. În timpul somnului, melatonina reduce activitatea hormonilor energetici și susține reducerea temperaturii interne a corpului spre dimineață.

Cu ajutorul unui supliment cu melatonină ne trezim mai odihniți dimineața!

Efectele biologice ale melatoninei

Melatonina este un reglator natural al somnului, însă efectele sale biologice nu se opresc aici. Melatonina este un antioxidant puternic care joacă un rol important în prevenirea cancerului. Este de asemenea importantă pentru sănătatea creierului, a inimii și a tractului gastrointestinal. S-a demonstrat că melatonina susține sistemul imunitar pe mai multe căi.

Un studiu publicat în 1999, in Antimicrob Agents Chemother., a arătat că melatonina poate contribui la tratarea infecțiilor bacteriene, așa cum este tuberculoza (Antimicrob Agents Chemother. 1999 Apr; Potentiation of Isoniazid Activity against Mycobacterium tuberculosis by Melatonin). Alte studii recomandă melatonina în lupta contra inflamației și a bolilor autoimune, inclusiv diabetul de tip 1 (Int J Mol Sci. 2013 Apr; Melatonin: Buffering the Immune System).

Melatonină = somn odihnitor = imunitate puternică!

Atunci când nu dormim suficient, sistemul imunitar nu lucrează la capacitate maximă. S-a demonstrat că persoanele private de somn, cele care dorm mai puțin de 6 ore pe noapte sunt mai sensibile și predispuse la a face infecții respiratorii și răceli comune decât persoanele care dorm mai mult de 7 ore (Behaviorally Assessed Sleep and Susceptibility to the Common Cold, Aric A. Prather, Denise Janicki-Deverts, Martica H Hall, Sheldon Cohen; Sleep. 2015 Sep 1;38(9):1353-9).

Melatonina acționează asupra sistemului imunitar prin reducerea distrugerii țesuturilor în timpul reacțiilor inflamatorii și prin reglarea producției de citokine.

Vrei să îți păstrezi imunitatea puternică și să nu răcești? Ia un supliment cu melatonină și dormi măcar 7 ore pe noapte!

Melatonina protejează de la nivel mitocondrial

Melatonina contribuie la protecția mitocondriilor, acele organite din interiorul celulelor care generează cea mai mare cantitate de energie sau ATP-ul din organism, potrivit unul studiu publicat în 2007 (Frontier of Bioscience 2007 Jan 1; Melatonin role in the mitochondrial function). Potrivit acestui studiu, melatonina previne afectarea mitocondrială, pierderea de energie și apoptoza mitocondriilor afectate de stresul oxidativ.

Din moment ce melatonina este produsă ca răspuns la întuneric, sănătatea mitocondriilor va avea de suferit dacă nu luăm măsuri să ne îmbunătățim calitatea somnului. Pe fondul influenței asupra mitocondriilor, producția scăzută de melatonină favorizează stresul oxidativ, grăbește procesele de îmbătrânire și crește riscul de boli degenerative sau oboseală cronică.

Are melatonina proprietăți antivirale?

Un studiu publicat în octombrie 2020 în revista Virus Research Journal vorbește despre mecanismele potențiale prin care melatonina ne protejează în infecțiile virale. Autorii studiului vorbesc despre o serie de efecte benefice ale melatoninei împotriva mai multor virusuri respiratorii, hepatitei virale, miocarditei virale, Ebola.

În cazul infecțiilor respiratorii, melatonina acționează astfel:

 • Reglează răspunsul imun și previne furtuna de citokine.
 • Reduce inflamația și stresul oxidativ.
 • Combate infecțiile virale și bacteriene.

Melatonin Forte 10 mg este un supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Producător/Deținător notificare: Zenyth Pharmaceuticals SRL, loc. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203. Produs înregistrat și notificat la SNPMAPS, seria AA, nr. 14081/2020.

Zenyth
CS51052

Informatii suplimentare

Energie kJ / kcal
1621,30 kJ/381,53 kcal
Grasimi (g)
0.03
din care, acizi grasi saturati (g)
0.02
Glucide (g)
92.5
din care, zaharuri (g)
0.23
Proteine (g)
2.65
Sare (g)
0.06

Reviews (0)

16 alte produse in aceeasi categorie:

BioGreens, 28 plicuri

Superfood 100% bio cu lăstari, alge și germeni. Formulă inovatoare, organică, recomandată pentru energizare, alcalinizare și reducerea acidității, pentru detoxifiere și slăbire. Produs premium, vegan. 4 g/plic, 28 plicuri.

TISOFIT Inhalant x 25ml

Produsul contine o asociere de extracte din plante (muguri de pin, mentă, brad, roiniță, muguri de plop, ienupăr, mușețel, levanțică, propolis), ulei de eucalipt și pin cu acțiune decongestionantă și antiseptică asupra mucoasei căilor respiratorii.

Spray oral miere de Manuka MGO 400+ UMF 13+ cu...

SPRAY ORAL MANUKA MGO 400+ si PROPOLIS (20ml)  

INFORMATII GENERALE - MIERE DE MANUKA  

  Mierea de manuka (Manuka honey) este o miere raw (raw honey), o miere cruda care contine antibiotic natural activ respectiv methylglyoxal si este produsa in Noua Zeelanda din arborele de Manuka, Leptospermum Scoparium [ Manuka tree ]. Compania Manuka Health (partenerii nostri) este unul din cei mai mari producatori din lume de miere de Manuka