BioGreens, 28 plicuri

Superfood 100% bio cu lăstari, alge și germeni. Formulă inovatoare, organică, recomandată pentru energizare, alcalinizare și reducerea acidității, pentru detoxifiere și slăbire. Produs premium, vegan. 4 g/plic, 28 plicuri.

  Transport gratuit Curier

La comenzi mai mari de 225 Ron

  Curier standard 17 lei / Easybox 11 lei

Pentru comenzi mai mici de 225 Ron

  Retur produs

Posibilitate de returnare in 14 zile

De ce să alegi acest produs:

 • Produs 100% organic – ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.
 • Formulă inovatoare pe bază de superalimente verzi: germeni, alge, lăstari.
 • Sursă excelentă de clorofilă – ideală pentru cei care nu consumă suficiente plante verzi, legume și fructe.
 • Ideal de adăugat în smoothie-uri, shake-uri, limonade.
 • Efect anti-aging şi detoxifiant, datorită algelor verzi, ce combat îmbătrânirea precoce.
 • Suport în curele de slăbire, pentru reducerea poftei de mâncare.
 • Potrivit pentru combaterea acidității gastrice.
 • Soluție naturală pentru stările astenice și de oboseală.
 • Doza ta zilnică de energie –  te vei simți mai energic, mai sănătos și mai tânăr.
 • Excelent alcalinizant – recomandat persoanelor cu o dietă bogată în produse de origine animală, alimente rafinate şi intens aditivate.
 • Ingrediente pure, bio, fără aditivi.
 • Germeni bio obținuți prin liofilizare – proces care păstrează toate proprietățile nutritive ale germenilor cruzi.
 • Fără lactoză, fără OMG și potrivit pentru vegetarieni și vegani.

Ce conține BioGreens, 28 plicuri?

Germeni, lăstari și alge – ingrediente premium, certificate bio

BioGreens este un super-aliment din plante verzi provenite din culturi certificate organic – germeni, lăstari și alge. Pentru BioGreens au fost alese cele mai bune plante verzi bogate în clorofilă, pentru că ele sunt interfața noastră cu soarele, cu energia solară. Plantele verzi sunt foarte concentrate în nutrienți (enzime, vitamine, minerale) și, în același timp, reprezintă adevărate baterii solare, ele absorb energia de la soare, pe care ne-o oferă nouă ulterior și ne dau un tonus mai bun.

Grâu verde bio (Triticum aestivum)

Grâul verde reprezintă alimentul perfect din punct de vedere nutrițional. Grâul verde este foarte bogat în clorofilă, aminoacizi esențiali, antioxidanți, care fac din acesta un excelent aliment pentru energizare, revitalizare, pentru eliminarea asteniei fizice și psihice, pentru combaterea anemiei, refacerea structurii celulelor.

Orz verde bio (Hordeum vulgare)

Orzul verde este un foarte bun alcalinizant datorită conținutului de clorofilă, contribuie la îmbunătățirea funcției digestive, la eliminarea toxinelor din organism și la regenerarea celulară. Atât grâul, cât și orzul verde conțin superoxid-dismutază (SOD), o enzimă despre care are proprietăți de revitalizare a organismului și de încetinire a procesului de îmbătrânire.

Chlorella bio (Chlorella vulgaris)

Super-aliment deosebit, Chlorella conține peste 50% proteine ușor asimilabile. Intens studiată, despre alga Chlorella se știe că este un foarte bun detoxifiant, contribuie la reducerea efectelor negative ale stresului asupra organismului. De asemenea ajută la menținerea în limite normale a colesterolului, la refacerea florei intestinale și la stimularea sistemului imunitar.

Spirulina bio (Arthrospira platensis)

Cocktail natural de nutrienți esențiali, spirulina conține proteine în proporție de 70%, aminoacizi esențiali, vitamine, în special vitamina B12, carotenoizi și clorofilă de cea mai bună calitate. Prin conținutul său, spirulina susține procesele de detoxifiere și funcționarea sistemului imunitar, combate procesele degenerative din organism și elimină stările de oboseală.

Știai că oamenii de ştiinţă cataloghează proteinele din Chlorella și spirulină drept proteine complete, deoarece conţin toţi aminoacizii esenţiali?

Mentă bio (Mentha piperita)

Binecunoscută ca și condiment, dar și ca plantă medicinală, menta îmbunătățește digestia, reduce durerile și spasmele abdominale, combate flatulența. Are de asemenea acțiune antibacteriană și este și un bun decongestionant.

Germeni de grâu bio (Triticum aestivum)

Considerați unul dintre cele mai alcalinizante și tonifiante alimente, germenii de grâu sunt indicați în combaterea avitaminozelor, asteniei, anemiei, în stările de convalescență. Germenii de grâu au un conținut caloric foarte redus și sunt foarte bogați în antioxidanți, vitamine din complexul B, calciu, magneziu, vitamina E.

Germeni de broccoli bio (Brassica oleracea, var. botrytis)

Apreciați pentru calitățile nutriționale și efectele terapeutice încă din China Antică, germenii de broccoli sunt foarte bogați în vitamine, săruri minerale, enzime. Datorită acestora, germenii de broccoli au efect antioxidant, antiinflamator și detoxifiant, jucând un rol important în faza a doua a detoxifierii. De departe însă, cea mai studiată substanță prezentă în acești germeni este sulforafanul – substanță cu efect anticancerigen.

Germeni de orz bio (Hordeun vulgare)

Germenii de orz sunt bogați în vitaminele A, B și P, în săruri minerale, având efect revigorant și de stimulare a regenerării celulare. Foarte bogați în enzime, germenii de orz stimulează digestia și procesele metabolice, îmbunătățesc tranzitul și contribuie la refacerea florei intestinale.

Știai că proteinele, vitaminele, mineralele, enzimele se multiplică de sute de ori în semințele încolțite și în lăstarii de plante? În plus, în timpul germinării, unele toxine și acizi care în mod normal îngreunează digestia se reduc cantitativ sau sunt eliminați.

Acerola bio (Malpighia glabra)

Foarte bogată în vitamina C, acerola sau vișina de Barbados este utilizată pentru menținerea funcționării optime a sistemului imunitar și pentru protecția antioxidantă a organismului, pentru îmbunătățirea capacității de efort fizic. Acerola este astăzi recomandată și pentru efectul său regenerator asupra pielii, efect datorat tot conținutului de vitamina C care contribuie la sinteza colagenului.

Produsul conține gluten! Nu conține lactoză, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Cum se administrează BioGreens, 28 plicuri?

BioGreens poate fi consumat zilnic, pe termen nelimitat sau în cure de minimum o săptămână pe lună. BioGreens este un superaliment organic, care nu are restricții privitoare la durata de administrare.

 • Pentru energizare: BioGreens se administrează în timpul mesei.
 • Pentru alcalinizare și reducerea acidității: BioGreens se administrează după masă.
 • Pentru detoxifiere: BioGreens se administrează în doză unică dimineața, pe stomacul gol.
 • Pentru slăbire: BioGreens se administrează înainte de masă, în acest fel, produsul îmbunătățește digestia și reduce pofta de mâncare.

Sugestii de administrare:

 • În iaurt, kefir, sana, apă sau sucuri naturale de măr, ananas, pere, portocale.
 • Presărat peste salate.

Doze uzuale:

 • Doza zilnică: Copii 6-12 ani: 1/2 plic/zi (2 g).
 • Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 plicuri/zi (4-8 g).
 • Doza maximă: 3 plicuri/zi (12 g).

Precauții: Pentru copiii sub 6 ani, persoanele cu diabet sau alergie la oricare dintre ingrediente, cele cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, femei însărcinate sau care alăptează, se va cere sfatul medicului înainte de utilizare. Posibile interacțiuni cu anticoagulante și imunosupresoare.

Superfood 100% organic cu germeni, alge și plante verzi! Energizează și susține detoxifierea organismului!

„Mă doare capul, am o stare continuă de oboseală, mă trezesc dimineața sfârșită de oboseală, în timpul zilei îmi lipsește energia. Seara sunt ruptă de oboseală, chiar și în zilele în care nu depun cine știe ce efort. Deși sunt foarte obosită, adorm foarte greu. Nu am energie pentru nimic. Ce-i de făcut?“, se plânge o tânără pe un forum de sănătate. Cu siguranță, aceste stări nu le sunt străine multora.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, dacă îți lipsește energia și cheful de viață, dacă vrei să treci peste stările astenice mai ușor, Zenyth Pharmaceuticals are pentru tineBioGreens, superfood organic, din germeni, lăstari și alge.

BioGreens, supliment alimentar 100% organic

BioGreens este un produs bio, vegan, care conține super-alimente verzi (germeni, alge, lăstari), provenite din culturi certificate ecologic, disponibil sub formă de pudră sau capsule. BioGreens este un produs inovator, care îmbină proprietăţile energizante, alcalinizante şi antioxidante ale germenilor şi lăstarilor, efectele anti-aging şi detoxifiante ale algelor verzi şi acţiunea antioxidantă şi energizantă a acerolei.

Ingrediente: grâu verde, orz verde, algele Chlorella și spirulină, mentă, germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de orz și acerola.

CERTIFICARE UE, conform Regulamentului 834/2007!

Când spui verde, spui sănătate!

Când spui verde, spui sănătate!

Produsul BioGreens este indicat în:

 • Stări de oboseală, astenie, lipsă de energie și capacitate redusă de efort.
 • Reglarea pH-ului și combaterea acidității gastrice.
 • Protecție antioxidantă și funcționarea normală a sistemului imunitar.
 • Detoxifiere, eliminarea toxinelor.
 • Efect anti-aging, de combatere a îmbătrânirii precoce.
 • Combatarea efectelor negative ale stresului.
 • Suport în curele de slăbire, pentru reducerea poftei de mâncare.

Ia-ți doza zilnică de energie cu BioGreens!

Ingredientele cheie pentru energia zilnică sunt plantele verzi! Acestea sunt interfața noastră cu soarele, cu energia solară. Datorită clorofilei conținute, plantele verzi sunt adevărate baterii solare, ele absorb energia de la soare, pe care ne-o oferă nouă ulterior și ne dau un tonus mai bun.

Ia-ți doza zilnică de energie cu BioGreens!

Nu o să îți vină să crezi, dar află că structura clorofilei este aproape identică cu aceea a hemoglobinei din sângele uman!!! Singura diferenţă este atomul central, care în cazul al clorofilei este magneziul (verde), în vreme ce în cazul hemoglobinei este fierul (roşu).

Iată de ce clorofila este folosită pe scară largă în cazul anemiilor. Cu ajutorul clorofilei este stimulată circulația sanguină periferică și o dată cu aceasta și circulația cerebrală, ducând la creșterea nivelului de energie și la revigorarea organismului.

Ia-ți doza zilnică de energie cu BioGreens!

Dacă nu ai timp să consumi suficiente plante verzi, legume, fructe, apelează la BioGreens, sursă excelentă de clorofilă!

Energizarea face echipă bună cu alcalinizarea!

Noi trăim într-un mediu acid, stresul, oboseala, dieta bogată în alimente intens prelucrate, cu multe E-uri, poluarea creează mediul propice dezvoltării celor mai diverse afecțiuni. Pentru a le contracara avem nevoie de un mediu alcalin: trebuie să gândim pozitiv, să ne bucurăm de tot ce ni se întâmplă, să ne odihnim suficient și să avem o dietă cât mai alcalină, bogată în legume, fructe, în produse 100% naturale.

Energizarea face echipă bună cu alcalinizarea!

BioGreens este un excelent alcalinizant!!! Enzimele din produs contribuie la menţinerea echilibrului pH-ului în organism, care altfel este serios afectat de dieta bogată în produse de origine animală, în alimente rafinate şi intens aditivate.

Plus antioxidanți naturali, pentru starea ta de bine!

Natura minunată a creat pentru noi cei mai puternici apărători: antioxidanții! Aceștia contribuie la combaterea radicalilor liberi și a stresului oxidativ, cei care sunt vinovați de bolile societății moderne. Cu ajutorul antioxidanților te vei simți mai energic, mai sănătos și mai tânăr în fiecare zi!

Plus antioxidanți naturali, pentru starea ta de bine!

BioGreens are o capacitate antioxidantă (ORAC) extraordinară!

5000 ORAC* / 8 g pudră (doza zilnică)

* ORAC = capacitatea antioxidantă a produsului (Oxygen Radical Absorbance Capacity). USDA (United States Department of Agriculture) recomandă un aport zilnic de 3.000-5.000 unități ORAC/zi.  Cu cât un aliment are un indice ORAC mai ridicat, cu atât este mai eficient în neutralizarea radicalilor liberi și în menținerea sănătății.

Așadar cine vrea o porţie de verde?! Redescoperă naturalul, redescoperă hrana vie, așa cum a lăsat-o natura! Alege BioGreens, campionul farmaciei verzi!

BioGreens este un supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Producător/Deținător notificare: Zenyth Pharmaceuticals SRL, loc. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203. Notificare la Centrul Regional de Sănătate Publică Cluj, serie AC, nr 8070/2013.

Zenyth
CS30302

Informatii suplimentare

Energie kJ / kcal
307 kcal
Lipide
0,14
Glucide (g)
56,69 g
Fibre (g)
30,22 g
* Fibre solubile
0,35
* Fibre insolubile
0,86
Proteine (g)
27,03 g
Sare (g)
91,9 mg
Clorofila
691,09 mg

Reviews (0)

16 alte produse in aceeasi categorie:

TISOFIT Inhalant x 25ml

Produsul contine o asociere de extracte din plante (muguri de pin, mentă, brad, roiniță, muguri de plop, ienupăr, mușețel, levanțică, propolis), ulei de eucalipt și pin cu acțiune decongestionantă și antiseptică asupra mucoasei căilor respiratorii.

BioGreens, 120 capsule

Superfood 100% bio cu lăstari, alge și germeni. Formulă inovatoare, organică, recomandată pentru energizare, alcalinizare și reducerea acidității, pentru detoxifiere și slăbire. Produs premium, vegan. 120 capsule