Filtre active

Ceai Vermiplant 100g

Ceaiul Vermiplant pare a fi un produs conceput pentru a ajuta în combaterea infestării cu paraziți intestinali, cum ar fi lambliile, oxiurii, giardia și alți paraziți. Acești paraziți intestinali pot cauza diferite simptome și probleme digestive, iar tratamentul poate varia în funcție de gravitatea infestării și de tipul parazitului.

Ceai Năpraznic 100g

Ceaiul Napraznic este un produs care este asociat cu mai multe beneficii potențiale pentru sănătate, dar trebuie utilizat cu precauție și sub supravegherea unui specialist, mai ales dacă se consideră pentru a trata afecțiuni grave. Stimulare procesului de eliminare a toxinelor din organism, sterilitate, ipotenta, antiinflamator, antitumoral.

Ceai Limba cerbului 80g

Ceaiul de Limba Cerbului (sau Lycopodium clavatum) pare să fie asociat cu o gamă variată de beneficii potențiale pentru sănătate, dar trebuie utilizat cu atenție și sub îndrumarea unui specialist, în special dacă se consideră pentru tratarea unor afecțiuni grave.

Ceai De Sulfina Iarba 50g

Proprietati ceai sulfina - iarba : intern: vasodilatator periferic, mareste perme­abilitatea vasculara, regenereaza celula hepatica, scade tensi­unea arteriala; astringent si aromatizant. extern: antiseptic, antiinflamator gingival, calmant (bai).