Filtre active

Ceai Aromat Natural - PREMIUM 20dz

CEAI AROMAT NATURAL - PREMIUM Acesta este un ceai natural, ce nu contine arome sau coloranti. Culoare rosie a ceaiului este culoarea naturala si este data de ingredientele sale, in special de fructele de macese si florile de hibiscus. Ingrediente: flori de hibiscus, faina de macese, frunze de menta, fructe de fenicul, fructe de anason. Mod de preparare: Acest ceai se prepara prin infuzie, adaugand 1 – 2 plicuri de ceai la o cana cu apa fierbinte (250 ml)

Ceai Fructe De Padure -PREMIUM 20dz

Ingrediente CEAI FRUCTE DE PADURE: flori hibiscus, faina macese, frunza zmeur, frunza afin, arome identic naturale. NU Contine coloanti. Culoarea rosie a ceaiului este culoarea naturala data de ingredientele mai sus mentionate. Actiune: ceai aromat, reconfortant, vitaminizant Mod de administrare: Se pune un plic într-o cana(250ml) peste care se toarna apa fierbinte. Se lasa acoperit 10-15 minute. Se foloseste indulcit dupa gust

Ceai De Mar Verde Si Scortisoara, plicuri

Ingrediente: macese, lemon grass, roinita, mar verde paduret, scortisoara pulbere. Ceai mar verde si scortisoara - este un ceai deosebit de aromat, reconfortant, vitaminizant si energizant, datorita combinatiei perfecte de ingrediente: macese, lemon grass, roinita, mar verde paduret, scortisoara pulbere.