Filtre active

Pasta de dinti cu lime bio si menta Cosnature,...

Pasta de dinti cu lime si menta îngrijește și protejează dinții și gingiile cu fluorură de sodiu și zinc. Formularea cu extract bio de lime protejează împotriva cariilor dentare. Curăță dinții delicat și temeinic și asigură o respirație plăcută și proaspătă cu extract de mentă. Cu sare de mare și xilitol, remineralizează dinții și protejează împotriva atacurilor acide.

Pasta de dinti gel cu capsuni bio si fluor...

Gel de dinti cu capsuni BIO si fluor pentru copii cosnature® este special conceput pentru a satisface nevoile dintilor copiilor si ofera protectie completa cu ingredientele sale potrivite pentru dintii de lapte. Fluorul de 500 ppm pe care îl conține întărește smalțul subțire al dinților de lapte și s-a dovedit că inhibă creșterea bacteriilor cariilor. Cu extract bio fructat de căpșuni pentru o senzație plăcută în gură.

Set igiena dentara copii MR. WHITE cu borseta...

Set igiena dentara copii, ce contine: periuta de dinti pentru copii cu ventuza, pasta de dinti pentru copii cu gust delicat de menta, pahar si borseta de transport si depozitare. Acest set stimuleaza ritualul zilnic de igiena orala al copilului tau prin imaginile personajelor preferate Disney, Marvel sau Universal, imprimate pe produse. Totodata setul complet poate fi transportat cu usurinta la scoala, in vacante sau in orice deplasare