Condimente

Iti prezentam o selectie generoasa de condimente, majoritatea ambalate cu grija chiar de catre echipa noastra de la Casuta cu Sanatate. Fiecare condiment, 100% natural, este ca o nota aromatica care nu doar imbogateste gustul preparatelor tale, ci adauga si un strop de sanatate!

Filtre active

Turmeric pudra - Casuta cu Sanatate

Turmericul este o plantă erbacee originară din India, cunoscută pentru rădăcina sa portocalie și aromată. Pulberea de turmeric este obținută prin uscarea și măcinarea rădăcinii, iar acest condiment este folosit în bucătăria indiană și în alte bucătării din întreaga lume.

Bogat in Antioxidanti

Pastai Bourbon vanilie bio Rapunzel, 2buc

Fiecare flacon 2 pastai intr-un tub de sticla inchis etanș. Vanilia ecologica este mult mai mult decât doar un condiment. Acesta este utilizata pentru parfumuri, produse cosmetice și medicamente si este un condiment versatil, care calmeaza mintea si corpul. Vanilia este unul dintre cele mai scumpe condimente din lume datorita aromei sale unice.

Niavis Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica 60g

Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos, precum si pentru proprietatile sale nutritive. Aceasta este o sursa importanta de mangan, fier, calciu, fibre si de cinamaldehida, acetat si alcool de cinamil, substante care au rol de antioxidanti în corpul uman.

Niavis Sare neagra fina de Himalaya 250g

Cunoscuta si sub numele simplu de sare neagra, sau Kala Namak, sarea neagra de Himalaya este extrasa din regiunile vulcanice din Pakistan si India. Foarte bogata in minerale, cu un gust aparte datorita provenientei din zonele vulcanice, aceasta sare este folosita in medicina ayurvedica fiind considerata cea mai sanatoasa dintre toate sarurile.

Anason seminte, 150 g - Casuta cu Sanatate

Semințele de anason sunt folosite în bucătărie ca mirodenie și au un gust distinct de anason. Ele pot fi adăugate în copturi, biscuiți, pâine sau în preparatele de patiserie pentru a oferi o notă de arome și un gust caracteristic. De asemenea, semințele de anason sunt folosite pentru a prepara ceaiuri și infuzii cu proprietăți digestive și aromatizante. Pot fi măcinate sau utilizate întregi, în funcție de preferințele culinare.