Filtre active

N.A.Sparkling Chardonnay Demisec Alb 750ml 6/1

Vin alb demisec fără alcool Chardonnay – obținut din struguri Chardonnay crescuți în zona de sud a Moldovei. Vinul este de culoare aurie. Gustul ușor fructat al vinului se încheie cu un finisaj armonios răcoritor.
Aroma vinului combină subtilele nuanțe florale și fructate. Vinul servește ca un aperitiv excelent, servit cu salate ușoare, aperitive, fructe și brânzeturi. Se recomandă să se servească la o temperatură de + 5°С… + 8°С.

N.A.Demidulce Rose 750ml 6/1

Vin Rosé demidulce fără alcool – obținut din soiuri de struguri Chardonnay și Cabernet-Sauvignon cultivate în zona de sud a Moldovei. Vinul este de culoare roz elegant, caracterizat printr-un buchet delicat de fructe roșii și fructe de pădure, gust dulce armonios cu prospețime picantă.

Vinul servește ca un aperitiv excelent, servit cu salate ușoare, aperitive, fructe și brânzeturi. Se recomandă să se servească la o temperatură de + 6 ° С… + 10 ° С.

N.A.Sparkling Demisec Rose 750ml 6/1

Vin Rosé demisec fără alcool – obținut din soiuri de struguri Chardonnay si Cabernet Sauvignon cultivate în zona de sud a Moldovei. Vinul este de culoare roz elegant, caracterizat printr-un buchet delicat de fructe roșii și fructe de pădure, gust dulce armonios cu prospețime picantă. Vinul servește ca un aperitiv excelent, servit cu salate ușoare, aperitive, fructe și brânzeturi. Se recomandă să se servească la o temperatură de + 5 ° С… + 8 ° С.

N.A.Cabernet Sauvignon Demidulce Rosu 750ml 6/1

Vin roșu demidulce fără alcool Cabernet Sauvignon este fabricat din struguri Cabernet Sauvignon cultivate în zona de sud a Moldovei. Culoarea vinului este roșu-granat cu nuanțe violete. Vinul are un gust neted, rotund, caracterizat prin prospețime și echilibru. Conține tanini expresivi, structurați. Aroma bogată a vinului este dezvăluită de fructe roșii coapte, minerale și condimente, cu o notă plăcută de prune. Vinul se servește cu mâncăruri din carne, vânat și bucăți de brânză. Se recomandă să se servească la o temperatură de + 10 °С… + 14 °С.