Confidentialitate Casuta cu Sanatate Targoviste

Va multumim pentru ca vizitati site-ul www.casutacusanatate.ro.

Casuta cu Sanatate inregistreaza numai informatiile care sunt oferite in mod voluntar la vizitarea si utilizarea site-ul nostru.

Casuta cu Sanatate va procesa informatiile personale (cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email) pe care le primeste in mod voluntar prin intermediul site-ului Casuta cu Sanatate sau prin corespondenta prin email, in scopul intampinarii sugestiilor, nevoilor si cerintelor tale.

Casuta cu Sanatate va lua in considerare si utiliza, in interes propriu, sugestiile, ideile, conceptele sau tehnicile pe care ni le vei propune prin intermediul site-ului nostru.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.casutacusanatate.ro

Protectia drepturilor de proprietate intelectuala

Site-ul www.casutacusanatate.ro si toate informatiile continute sint proprietatea Casuta cu Sanatate si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in nici un fel, pe nici un suport fara acordul prealabil scris al Casuta cu Sanatate.

Casuta cu Sanatate este marca inregistrata a companiei SC SET UP SERV SRL. Toate marcile de comert, marcile de serviciu, emblemele, logo-urile, reprezentarile grafice, imaginile precum si informatiile continute in prezentul sunt proprietatea exclusiva a companiei Casuta cu Sanatate, care va putea fi titular si pentru alte drepturi de proprietate intelectuala.

Site-ul www.casutacusanatate.ro incluzind nelimitativ textele, imaginile, reprezentarile video sau audio continute de acesta, sint protejate de prevederile legislatiei in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala.

Limitarea raspunderii

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.casutacusanatate.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. Casuta cu Sanatate isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site.

Desi Casuta cu Sanatate depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, Casuta cu Sanatate nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.casutacusanatate.ro. De asemenea, Casuta cu Sanatate nu va fi obligata sa informeze vreo persoana cu privire la vreo eroare din site-ul www.casutacusanatate.ro. Casuta cu Sanatate nu va fi in nici o imprejurare raspunzatoare pentru vreo dauna, oricare ar fi ea (incluzind, dar fara a se limita la, daunele cu privire la pierderea profiturilor, intreruperea fluxurilor de afaceri sau pierderea informatiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza site-ul sau informatia cuprinsa in el, chiar daca Casuta cu Sanatate a fost informata cu privire la posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.

Comunicarea on-line

Precizam ca nu oferim nici o garantie ca orice mesaj trimis catre Casuta cu Sanatate va fi primit de Casuta cu Sanatate astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.

Copyright © 2011, SET UP SERV SRL..
Toate drepturile rezervate.